Veelgestelde vragen


"The answer is jewelry"

Wanneer wordt mijn pakket verzonden?

Je bestelling wordt zo snel mogelijk verwerkt, gemaakt en verzonden. De meeste juwelen zijn helemaal handgemaakt en Eydis is een kleine eenmanszaak. Ik probeer je pakketje vliegensvlug te versturen, maar soms, als iets niet meer op voorraad is bijvoorbeeld, kan het tot 5 werkdagen duren voor het klaar is. Let op! Voor vergulde juwelen is de wachttijd net iets langer.

 

Help, ik heb mijn bestelling sneller nodig!

Als je een bestelling toch heel snel nodig hebt, stuur me een mailtje en we zoeken samen naar een oplossing.

 

Ik ben een oorbel kwijt of er is er eentje stuk.

Kan gebeuren... Stuur mij een mailtje en we kijken samen of ik je paartje terug kan aanvullen/repareren. De eventuele kosten hiervoor bespreken we samen.

 

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Ja hoor, je kan in de webshop deze mogelijkheid aanklikken. Ik contacteer je dan om een moment af te spreken.

 

Van welk materiaal zijn de juwelen gemaakt?

Alle juwelen zijn gemaakt van 925 zilver of 925 zilver verguld met een laagje 18karaat goud. Dit staat steeds vermeld op de webshop. Als dit niet het geval is zijn de oorbellen gemaakt uit messing, dit is qua look een leuk alternatief voor goud.

Bij vergulde juwelen die je veel draagt, kan het zijn dat na een tijdje het laagje verguldsel een beetje verdwijnt. Je kan bij mij terecht om ze opnieuw te laten vergulden. Stuur me hiervoor een mailtje met een foto.

 

Hoe onderhoud ik mijn juwelen?

Juwelen bewaar je best op een droge, donkere plaats (bijvoorbeeld in het originele Eydis-sieradendoosje). Hou ze weg uit de badkamer en ga er niet mee douchen of zwemmen.

Doe je parfum en make-up eerst op en pas daarna je oorbellen.

Sommige oorbellen zijn gemaakt van messing. Dit materiaal kan, afhankelijk van de zuurtegraad van je huid verkleuren.  Dit kan je voorkomen door ze op een correcte manier te bewaren. Heb je toch wat aanslag of verkleuring op je oorbellen, dan kan je dit eenvoudig zelf wegpoetsen. Maak een sopje van lauw water, citroensap en een beetje zout en ‘schuur’ met ronddraaiende bewegingen de oorbellen weer schoon.

 

Toch nog een vraag of opmerking, neem gerust contact op > contact