Algemene Voorwaarden


Verkoopovereenkomst

Eydis
Katrijn Boone
Keizerstraat 28, 9320 Nieuwerkerken (België)
BTW: BE0729.830.572
eydis.jewelry@gmail.com

De verkoopovereenkomst komt tot stand tussen Eydis en de meerderjarige opdrachtgever (de klant), op het ogenblik dat een mail naar de klant wordt verstuurd ter bevestiging. Ieder die een bestelling plaatst bij Eydis, verklaart zich akkoord met deze verkoopsvoorwaarden.

Het elektronisch bewijs (bijvoorbeeld: e-mail, back-ups, ...) wordt door alle betrokken partijen aanvaard binnen het kader van de verkoopovereenkomsten en relaties.

Aankopen via mondelinge overeenkomst tussen Eydis en de klant alsook via de sociale media (facebook/eydis.jewelry & instagram/eydis.jewelry) vallen onder dezelfde algemene voorwaarden als hier beschreven. De klant zal de link naar deze algemene voorwaarden krijgen of een papieren versie / pdf via e-mail bij de offerte/factuur.

Herroepingsrecht

De consument heeft het recht aan Eydis mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. De consument stuurt dan de goederen in originele verpakking op eigen risico en kosten terug.
UITZONDERING:
gepersonaliseerde, op maat gemaakte goederen of goederen die specificaties bevatten die gekozen zijn door de klant (volgens de wetgeving omschreven als "goederen die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument) komen niet in aanmerking voor het herroepingsrecht.

Artikelen die niet aan uw wensen voldoen of bij aankomst beschadigd zijn, kunnen terug gezonden worden nadat u dit gemeld heeft via e-mail (Eydis.jewelry@gmail.com)

Nadat wij uw e-mail beantwoord hebben, kunt u uw artikelen terugsturen naar Eydis, Keizerstraat 28, 9320 Nieuwerkerken, onder volgende voorwaarden:

  • Het artikel dient in ongewijzigde staat (nieuw en ongedragen) teruggestuurd worden binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.
  • De verzendingskosten zijn ten laste van de koper.
  • Van zodra wij de artikelen in originele staat terug in ons bezit hebben, storten wij u het verschuldigde bedrag (met uitzondering van de verzendingskosten)     binnen de 30 dagen terug.
  • Cadeaubonnen kunnen niet in geld uitgekeerd worden

Wij behouden ons het recht om retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan Eydis of de leverancier van het artikel.

Wij controleren onze artikelen voor we deze versturen en zorgen voor een degelijke verpakking. De klant verbindt zich ertoe de bestelling te controleren bij levering. Aanvaard nooit verpakkingen die duidelijk beschadigd zijn bij het transport en controleer jouw zending onmiddellijk bij ontvangst! Wij controleren iedere zending voor ze de deur uitgaat. Indien je toch schade vaststelt aan de door jou bestelde artikelen, dan vragen wij je ons daarvan onmiddellijk op de hoogte te brengen. Indien mogelijk vragen we ook ons een foto door te mailen van het beschadigde artikel. Gooi nooit de postverpakking weg voor je hebt vastgesteld dat jouw zending in goede staat is en stuur nooit een reeds ontvangen pakket terug zonder ons vooraf te contacteren!

Prijzen en productinformatie

Alle vermelde prijzen zijn steeds uitgedrukt in euro, exclusief verzendingskosten. Verzendingskosten worden duidelijk apart aangegeven. Voor een bestelling gelden altijd de prijs en de actie die op het moment van bestelling worden vermeld. Eydis houdt zich het recht om de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien bijvoorbeeld korte tijd later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven.

Ondanks het feit dat de catalogus op de website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is of niet up-to-date is. Eydis is wat de juistheid, meest actuele informatie, of volledigheid van de aangeboden informatie slechts gehouden tot een middelenverbintenis. Eydis is in geen geval aansprakelijk ingeval van materiële fouten, zet- of drukfouten.

De bijhorende foto is decoratief bedoeld en kan artikelen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs en enkel dienen ter decoratie of informatie. Informatie over de artikelen (bijvoorbeeld maten en materialen), betreft altijd indicatieve informatie en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. Bij specifieke vragen over bijvoorbeeld maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij U ons te contacteren op Eydis.jewelry@gmail.com

Online bestellen

Door een bestelling te plaatsen bij Eydis geeft de klant te kennen akkoord te gaan met de verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden. Nadat je je bestelling verstuurd hebt, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling. Mocht een artikel toch niet meer leverbaar zijn dan stuur ik je ten laatste 2 werkdagen na je bestelling hierover een e-mail.

De geleverde artikelen blijven tot op het moment van gehele betaling door de klant, de exclusieve eigendom van Eydis. Het risico wegens verlies of beschadiging gaat evenwel over op de klant vanaf de levering. Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moet onmiddellijk worden gemeld, op straffe van verval van elk recht.

Op alle overeenkomsten tussen Eydis en de klant is het Belgisch recht van toepassing. De Belgische rechtbanken zijn exclusief bevoegd.

Betalen

Wanneer u een bestelling plaatst bij Eydis, wordt deze voor u voor een totaal van 14 kalenderdagen gereserveerd. U krijgt een orderbevestiging per mail toegezonden. (Indien u binnen het half uur geen e-mail ontvangt, gelieve ons te contacteren op eydis.jewelry@gmail.com). Indien wij na die 14 kalenderdagen nog geen betaling ontvangen hebben, wordt het artikel terug in de verkoop geplaatst en vervalt de verkoop.

Betalingsmogelijkheden zijn:

  • Cash (enkel bij afhaling, op afspraak. Contacteer mij op Eydis.jewelry@gmail.com)
  • Overschrijving op onze Belgische rekening met vermelding van uw ordernummer. Hou er wel rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat uw betaling op onze rekening staat.
  • Online betaling via Bancontact, ING Home’Pay, KBC/CBC Payment Button, Belfius Direct Net

Levering en verzending

Wij behouden ons het recht voor om onze verzendingstarieven aan te passen indien nodig. Verzendingskosten staan steeds duidelijk vermeld op uw orderbevestiging en op uw factuur.

Bij een afhaling worden geen verzendingskosten aangerekend.

Binnen België

Wij versturen jouw pakje zo snel mogelijk. Omdat het gaat over handwerk kan dit tot een week duren. Voor vergulde artikelen of gepersonaliseerde artikelen kan dit tot 2 weken duren. 1 tot 2 werkdagen later zal het pakje aangeboden worden door de postbode. Het pakje wordt verstuurd met Bpost en heeft een tracking code. Levering is normaal voor de dag nadien, maar Bpost kan dit niet altijd garanderen. Eydis is niet verantwoordelijk voor afwijking van de levertermijnen die Bpost vooropstelt.

Voor een verzending naar België geldt steeds een vast bedrag van € 5,95 (verzending met Track&Trace naar adres tot 10kg) of € 4,95 (verzending naar een Bpost postpunt met Track&Trace tot 10kg). De klant duidt bij de aankoop aan welke optie hij/zij wil.
De verzendkost vervalt vanaf een aankoopbedrag van 75 euro. Dit wordt automatisch toegepast in de winkelwagen. Dit geldt ook voor aankopen buiten de webshop.
Mocht het pakket verloren gaan, dan stelt Eydis een onderzoek in bij Bpost, de klanten hoeft dit niet te doen.

De klant is verantwoordelijk voor het juist invoeren van zijn/haar adresgegevens. Eydis kan niet aansprakelijk gesteld worden voor foutieve input van de adresgegevens door de klant.

 Naar Nederland

- Gelieve mij eerst te contacteren om de mogelijkheden en bijhorende verzendingskosten te bepalen.

- Binnen de 14 dagen na de ontvangst van de betaling, versturen we je pakje.

- Voor verzendingen naar Nederland trachten we steeds de meest interessante verzendoptie te zoeken.

International shipments

- For shipments within Europe and outside Europe, please contact me first to determine the shipments options and costs.

- After receipt of payment your parcel will be shipped off within 14 days. Shipments will always be registered (with Track & Trace)

- For international shipments, we always try to find the best shipping option.

Privacy beleid

Alle privégegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.