Ontwerp op maat


"Made to make you shine"

 

Heb je een idee voor een juweeltje voor jezelf? (want ja, dat mag!)

Wil je een feestelijke gebeurtenis in je leven vieren met een juweel?

Wil je een juweel als blijvende herinnering aan mooie momenten?

 

Samen ontwerpen we een juweel dat bij je past, helemaal naar jouw wens en budget.

Niets of niemand is perfect, mijn juweeltjes zijn dat ook niet. Het lukt me niet altijd om onmiddellijk te reageren op een berichtje of om je juweel sneller dan het licht klaar te hebben.

Wat mag je wel verwachten?

Aandacht voor jouw verhaal, jouw wensen, jouw ideeën. Een juweel voor jou en jou alleen gemaakt, met heel veel liefde. Iets wat bij je past, wat je doet stralen en waar jij en ik trots op kunnen zijn.

Hoe gaan we te werk...

Eerst en vooral neem je contact met mij op. Dit kan bij voorkeur per mail.

We maken een afspraak om te bespreken welke ideeën je al hebt (of je laat het aan mij over om jou te inspireren...)

Daarna maak ik enkele schetsen, rekening houdend met jouw budget en je wensen. Zitten we op het juist spoor? Fijn! Dan verfijn ik je gekozen ontwerp en bespreken we alle details. Van zodra we het eens zijn over het ontwerp, de definitieve prijs en de levertijd begin ik aan je juweel. Voor juweeltjes met een prijs boven €200 kan ik een voorschot vragen. Ik hou je op de hoogte en verwittig je als jouw juweel klaar is. Je kan dit dan zelf komen ophalen, of ik verzend het.

Ben je niet helemaal tevreden over je uiteindelijke juweel, zit er je toch iets dwars? Laat het mij weten, dan zoeken we samen naar een oplossing!

 

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken?

Enkele creaties...